Hallo ouders

Hieronder staat link naar de oud papier lijst van 2018.

Voor de nieuwe ouders staat hieronder een uitleg waar de oud papier lijst voor dient.
Iedere vader wordt geacht om ongeveer een keer in het jaar mee te helpen met het ophalen van het oud papier voor onze school. Het is standaard de laatste zaterdag van de maand. We starten gelijk met de andere scholen vanaf het evenemententerrein. Er blijft een vader extra bij de containers, en de andere vaders gaan met de tractor en wagen door de straten van het dorp. Iedere school heeft zijn eigen route. Als de trekker voor de eerste keer terug komt bij de containers staat de koffie klaar. Iedere school heeft zijn eigen route. Als de trekker voor de eerste keer terug komt bij de containers staat de koffie klaar.

We starten gezamenlijk om ongeveer 8.15 en zijn om ongeveer 12.30 klaar.De opbrengst van het oud papier komt ten goede aan de kinderen. Er worden bijv. nieuwe speelattributen gekocht, een deel is voor schoolreisjes, sinterklaas enz. Ouders en kinderen kunnen zelf ook wensen indienen wat ten goede komt voor de kinderen.

Bij vragen kunt u altijd bellen met Ramona Kampman.

oud papier rooster